"We houden er van om mensen gelukkig te maken en met mooie producten te werken. Daarom zijn we Jeffs Delicatessen begonnen."

Over ons

Wij zijn Elwyn Jeff Wolbert & Esmee van der Ham. We hebben elkaar leren kennen in 2014 en zijn sindsdien samen . We hebben een huis gekocht in Cuijk en hier wonen we samen met onze twee kindjes Noah & Flore.

We hebben bij verschillende restaurants samengewerkt. Doordat we al vaker hebben samengewerkt hebben we er vertrouwen in dat we een goed duo zijn.

Met veel passie en energie zijn we samen Jeffs Delicatessen gestart. Een groot avontuur waar we 100% voor gaan.

Elwyn Wolbert

Mijn hele leven heb ik al een passie voor mooie en goede producten. Koken vind ik geweldig het zit in mijn DNA, maar waar ik nog gelukkiger van word is mensen blij maken met mooie producten en dát hoeft natuurlijk niet perse in de keuken. Zo kwam ik er achter dat mensen niet altijd een goed en mooi product kunnen verkrijgen als particulier. Dit is de reden dat ik ben begonnen met Jeffs Delicatessen. Ik gebruik mijn culinaire kennis om jou te laten genieten.

Esmee van der Ham

Inmiddels zijn Elwyn en ik alweer bijna 6 jaar samen. Zolang ik mij kan herinneren heeft Elwyn het er al over dat hij een eigen bedrijf wil. Hiermee heeft hij ook mij enthousiast gemaakt! Ik heb in verschillende restaurants ervaring opgedaan in de bediening en daarnaast heb ik mijn propedeuse voor de opleiding Ondernemerschap & Retail management behaald. Uit deze ervaringen haal ik mijn kennis die ik goed kan gebruiken voor Jeffs Delicatessen.

Neem Contact met ons op